Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό το 11χρονο κορίτσι που είχε χαθεί

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό το 11χρονο κορίτσι που είχε χαθεί

Το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, ενώ η σορός εντοπίστηκε στα βράχια.

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην αναζήτηση του 11χρονου κοριτσιού που είχε χαθεί στα Χανιά από το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με το ZarpaNews.gr, το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, ενώ η σορός εντοπίστηκε στα βράχια.

Το λιμενικό έχει αποκλείσει τμήμα της παραλίας ενώ έχει αποσαφηνιστεί πώς ακριβώς συνέβη το μοιραίο.

Το κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φύγει από το σπίτι της στην Παρηγοριά Χανίων για μια βόλτα περίπου στις 20:00 της Τρίτης και δεν επέστρεψε ποτέ.

Η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνιση το πρωί της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.