Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες σε δημοσκόπηση θεωρούν τον Τατάρ αποτυχημένο

Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες σε δημοσκόπηση θεωρούν τον Τατάρ αποτυχημένο

Δημοσκόπηση για το έργο του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ τους εφτά μήνες, που ασκεί τα καθήκοντά του, δείχνει ότι το 21% των ερωτηθέντων τον θεωρεί επιτυχημένο, ενώ το 53% θεωρεί ότι απέτυχε.

 
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Metron από τις 14 μέχρι και τις 16 Μαΐου και σε αυτή συμμετείχαν 650 άτομα, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων. Ανακοινώθηκε ότι το στατιστικό λάθος είναι 3,8%.
 
Σε ερώτηση «Πώς αξιολογείτε την απόδοση του πρόεδρου Ερσίν Τατάρ γενικά», το 6,6% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ο Τατάρ είναι πολύ επιτυχημένος, το 14,4% ότι ο Τατάρ είναι επιτυχημένος, ενώ το 40% απάντησε ότι είναι πολύ αποτυχημένος και το 13% αποτυχημένος. Το 13,5% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ούτε είναι αποτυχημένος ούτε επιτυχημένος, ενώ το 12,5% είπε ότι δεν γνωρίζει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.