Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες σε δημοσκόπηση θεωρούν τον Τατάρ αποτυχημένο

Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες σε δημοσκόπηση θεωρούν τον Τατάρ αποτυχημένο

Δημοσκόπηση για το έργο του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ τους εφτά μήνες, που ασκεί τα καθήκοντά του, δείχνει ότι το 21% των ερωτηθέντων τον θεωρεί επιτυχημένο, ενώ το 53% θεωρεί ότι απέτυχε.

 
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Metron από τις 14 μέχρι και τις 16 Μαΐου και σε αυτή συμμετείχαν 650 άτομα, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων. Ανακοινώθηκε ότι το στατιστικό λάθος είναι 3,8%.
 
Σε ερώτηση «Πώς αξιολογείτε την απόδοση του πρόεδρου Ερσίν Τατάρ γενικά», το 6,6% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ο Τατάρ είναι πολύ επιτυχημένος, το 14,4% ότι ο Τατάρ είναι επιτυχημένος, ενώ το 40% απάντησε ότι είναι πολύ αποτυχημένος και το 13% αποτυχημένος. Το 13,5% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ούτε είναι αποτυχημένος ούτε επιτυχημένος, ενώ το 12,5% είπε ότι δεν γνωρίζει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE