Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης για καταγγελίες Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης για καταγγελίες Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα

Στον Τομέα Ποινικού Δικαίου της Νομικής Υπηρεσίας βρίσκεται ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά τις καταγγελίες του Βοηθού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου απέστειλε επιστολή προς τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, με την οποία ζητά οδηγίες ως προς τον περαιτέρω χειρισμό της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο Γενικός Εισαγγελέας απάντησε, σύμφωνα το ΚΥΠΕ, ότι από τη στιγμή που ζητούνται οδηγίες για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης, θα πρέπει το αίτημα να διαβιβαστεί στον Τομέα Ποινικού Δικαίου της Νομικής Υπηρεσίας.

Ως εκ τούτου, ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά τις καταγγελίες του Βοηθού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου παραπέμφθηκε σε Λειτουργό της Υπηρεσίας, εν αναμονή οδηγιών.         

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE