Τα άλλαξε σήμερα η εργαζόμενη στο ΔΗΚΟ που κατήγγειλε «κλοπή» πόλιπιφ – Δεν έγινε το περιστατικό λέει σήμερα

Τα άλλαξε σήμερα η εργαζόμενη στο ΔΗΚΟ που κατήγγειλε «κλοπή» πόλιπιφ – Δεν έγινε το περιστατικό λέει σήμερα

Αντιδράσεις προκάλεσε η δημοσίευση μέρους επιστολής καταγγελίας που απέστειλε εργαζόμενη στο ΔΗΚΟ, η οποία ισχυριζόταν ότι στέλεχος του κόμματος άρπαξε πόλιπιφ από κιβώτια τροφίμων που προορίζονταν για άπορες οικογένειες. Σήμερα μας απεστάλη email, της ίδιας, η οποία καλεί τους συναγωνιστές της να αγνοήσουν την πρώτη επιστολή της και τους παρακαλεί όπως αυτή θεωρηθεί ως μη γενόμενη.

Η εργαζόμενη στο ΔΗΚΟ, είχε καταγγείλει ότι το κομματικό στέλεχος ζητούσε επίμονα να ανοίξουν κιβώτια με φλαούνες που επρόκειτο να σταλούν από το κόμμα σε άπορες οικογένειες.

Όπως ισχυρίστηκε μάλιστα, το στέλεχος επιχείρησε να την τρομοκρατήσει, όταν η ίδια αρνιόταν επίμονα να το κάνει, υπενθυμίζοντας του πως επρόκειτο να μπουν στα κιβώτια που ετοίμαζαν τις άπορους συμπολίτες μας.

Εν τέλει, διαπίστωσε, σύμφωνα πάντα με τα όσα έγραψε στην αρχική της καταγγελία, ότι είχε πάρει δύο πόλιπιφ από τα ράφια, τα οποία επίσης προορίζονταν για τα κιβώτια που θα διανέμονταν.

Μετά την δημοσίευση από Tothemaonline.com, μέρους της επιστολής καταγγελίας, η ίδια απέστειλε σήμερα το πιο κάτω email, αποσύροντας τους αρχικούς ισχυρισμούς της.

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Παρακαλώ όπως αγνοήσετε την συγκεκριμένη επιστολή.

Το περιεχόμενο δεν ισχύει και σας έχει σταλεί εκ παραδρομής.

Παρακαλώ να θεωρηθεί ως μη γενόμενη.

 

Ευχαριστώ πολύ

Δείτε ΕΔΩ, τι δήλωσε χθες βράδυ στο Tothemaonline.com, το στέλεχος που υποδείχθηκε αρχικά, ως ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE