Με αυτοσχέδια βόμβα κτύπησαν οι δράστες στο Υπουργείο Υγείας - Εξονυχιστικές έρευνες των Αρχών

Με αυτοσχέδια βόμβα κτύπησαν οι δράστες στο Υπουργείο Υγείας - Εξονυχιστικές έρευνες των Αρχών

Σε πυροδότηση εκρηκτικού μηχανιχμού οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στο Υπουργείο Υγείας. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

Γύρω στις 11:00 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία για έκρηξη στο Υπουργείο Υγείας στη Λευκωσία.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου και κατέσβησαν φωτιά που προκλήθηκε, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού τύπου γκαζάκι. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του Υπουργείου, όπου είχε τοποθετηθεί.

Περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί ενώ η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE