Kώστας Παπαδόπουλος: Η τραγωδία που βίωσε η οικογένεια του και δεν το έμαθε ποτέ ενώ ήταν στο Survivor

Kώστας Παπαδόπουλος: Η τραγωδία που βίωσε η οικογένεια του και δεν το έμαθε ποτέ ενώ ήταν στο Survivor

Στην κάμερα του «Love it» του ΣΚΑΪ και στην ενότητα «10 και να καίνε» μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος απάντησε σε… καυτές ερωτήσεις.

Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε ποιος συμπαίκτης του ήταν πρωταθλητής στο κλέψιμο ενώ εξομολογήθηκε πως όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο, πέθανε ο πεθερός του.

«Εάν έβλεπα στο δρόμο τον Αλέξη Παππά δεν θα του μιλούσα, δεν μου είναι συμπαθής. Σε όλους τους παίκτες θα πρόσφερα γλυκό γιατί όλοι πεινάσαμε. Εάν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, θα περίμενα τον άνθρωπό μου να έρθει και να μου εξηγηθεί. Πρωταθλητής στο κλέψιμο ήταν ο Παππάς, αλλά τον… κόντραρε συνέχεια ο Τζέιμς. Έχω κλέψει κι εγώ στο Survivor, μια μπανάνα και ζήτησα συγγνώμη», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

O Κώστας Παπαδόπουλος απάντησε επίσης: «Είχα ευχηθεί χρόνια πολλά στα παιδιά μου, αλλά δεν υπήρχε τηλεοπτικός χρόνος και δεν το έδειξαν. Στα κάστινγκ γνώρισα τον Κόρο, το πρώτο βράδυ κοιμήθηκα με τον Τζέιμς. Στην αρχή δεν τα πηγαίναμε καλά, αλλά στο τέλος τα βρήκαμε. Έχασα τον πεθερό μου όσο ήμουν στο παιχνίδι και η γυναίκα μου δεν μου το είπε για να μείνω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.