Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Δάσος Σωτήρας

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Δάσος Σωτήρας

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο Δάσος Σωτήρας, μεταξύ των Δήμων Αγίας Νάπας και Σωτήρας. 


 Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 6.00 το απόγευμα και έκαψε άγρια βλάστηση και ξηρά χόρτα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης και πιο συγκεκριμένα τρία οχήματα και τα δύο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών καθώς και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα δύο ελικόπτερα της Δύναμης.
 
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 8.00 απόψε, ωστόσο αναμένεται ότι στη περιοχή θα παραμείνει όχημα του Τμήματος Δασών σε περίπτωση αναζωπύρωσης της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE