Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Δάσος Σωτήρας

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Δάσος Σωτήρας

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο Δάσος Σωτήρας, μεταξύ των Δήμων Αγίας Νάπας και Σωτήρας. 


 Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 6.00 το απόγευμα και έκαψε άγρια βλάστηση και ξηρά χόρτα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης και πιο συγκεκριμένα τρία οχήματα και τα δύο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών καθώς και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα δύο ελικόπτερα της Δύναμης.
 
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 8.00 απόψε, ωστόσο αναμένεται ότι στη περιοχή θα παραμείνει όχημα του Τμήματος Δασών σε περίπτωση αναζωπύρωσης της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE