ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Οι πολέμιοι του ΔΗΚΟ θα βρουν απέναντι τους το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Οι πολέμιοι του ΔΗΚΟ θα βρουν απέναντι τους το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε βέβαιος ότι θα αποτύχουν εκ νέου όσοι με «αποστασίες, συκοφαντίες, ύβρεις, λάσπη» προσπαθούν να αποδυναμώσουν το ΔΗΚΟ, επειδή βρίσκουν απέναντι τους, το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας και τους πολίτες που «δεν είναι εγκλωβισμένοι στα στεγανά του δικομματισμού», που «ζητούν αλλαγή» και που αναγνωρίζουν ότι το ΔΗΚΟ, με τις θέσεις και προτάσεις του «δίνει στην αλλαγή σίγουρο και συγκεκριμένο περιεχόμενο».


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση Τύπου, μιλώντας στην τελική προεκλογική συγκέντρωση ΔΗΚΟ στη Λευκωσία, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι θα αποτύχουν και πάλι όσοι επιδιώκουν να πλήξουν το Δημοκρατικό Κόμμα, παρατηρώντας πως είναι πολλοί  αυτοί που τα τελευταία χρόνια θέλουν να δουν το κόμμα αδύναμο και στοχεύουν να του αποστερήσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
 
Εξέφρασε την άποψη ότι τους ενοχλεί η κριτική, επειδή είναι σκληρή, αλλά δίκαιη, «τους ενοχλεί το χιούμορ μας επειδή αναδεικνύει πιο έντονα τα σκάνδαλα», τους ενοχλούν οι προτάσεις του ΔΗΚΟ επειδή «ξεγυμνώνουν την ανικανότητα τους και στηρίζουν ουσιαστικά την κοινωνία», όπως ενοχλεί η ανυποχώρητη στάση του κόμματος στο Κυπριακό, επειδή «αποκαλύπτει την αποτυχία τους, που επέτρεψε στην Τουρκία να προωθήσει τα σχέδια της για τη διχοτόμηση» της Κύπρου.
 
Συνεχίζοντας, είπε ότι προσπάθησαν να μας πλήξουν στις ευρωεκλογές του 2014, στις βουλευτικές του 2016 και στις ευρωεκλογές του 2019 και προσπαθούν και τώρα με«αποστασίες, συκοφαντίες, ύβρεις, λάσπη. Bεβαίωσε πως «δεν τα κατάφεραν το 2014, δεν τα κατάφεραν το 2016, δεν τα κατάφεραν το 2019, δεν θα τα καταφέρουν και τώρα».
 
Όπως ανέφερε, θα αποτύχουν επειδή θα βρίσκουν απέναντι τους τον περήφανο ΔΗΚΟικό κόσμο, που τιμά τους αγώνες και την ιστορία του, τις παρακαταθήκες των ηγετών του, του Σπύρου Κυπριανού και του Τάσσου Παπαδόπουλου, που οδήγησαν την Κύπρο σε δρόμους ανάπτυξης και ευημερίας και που τιμά την ετυμηγορία του Κυπριακού λαού που επιδιώκει σωστή λύση, χωρίς επικίνδυνες υποχωρήσεις.
 
Περαιτέρω ανέφερε πως οι πολέμιοι του ΔΗΚΟ θα βρίσκουν απέναντι τους, τους πολίτες που αναγνωρίζουν τη συνέπεια του Δημοκρατικού Κόμματο σε θέσεις και αρχές, που συμμερίζονται την επιθυμία του για έλεγχο και κάθαρση, που μελετούν τις προτάσεις του και διαπιστώνουν ότι αν εφαρμοστούν θα δώσουν λύση σε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
 
Ζήτησε τέλος την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των πολιτών, για διαφάνεια, έλεγχο, τιμωρία και κάθαρση, για να εμποδιστούν τα σχέδια της Τουρκίας για διχοτόμηση, να εφαρμοστούν οι προτάσεις του ΔΗΚΟ για στήριξη της κοινωνίας και για να γίνει πράξη η καθαρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top