Επίσκεψη Υπουργών στον Υποσταθμό της οδού Λήδρας

Επίσκεψη Υπουργών στον Υποσταθμό της οδού Λήδρας

Τον Υποσταθμό της οδού Λήδρας επισκέφθηκαν το μεσημέρι σήμερα, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, συνοδευόμενος από την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Σκοπός της επίσκεψης των δύο Υπουργών, ήταν η από κοντά γνωριμία με τα μέλη που στελεχώνουν τον Υποσταθμό, ο οποίος  λειτούργησε πρόσφατα (11/01/2021). 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία έγινε στην παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας κ. Γιαννάκη Γεωργίου, οι δύο Υπουργοί συνεχάρησαν τα μέλη του Υποσταθμού για το εξαίρετο έργο που επιτελούν στην εντός των τειχών πόλη. 

Επίσης, παρόντες στη συνάντηση ήταν και καταστηματάρχες της περιοχής,  όπου από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν τα μέλη του Υποσταθμού, τα οποία δραστηριοποιούνται προς την κατεύθυνση της πρόληψης του εγκλήματος, της παροχής βοήθειας προς τους πολίτες, καθώς και του ελέγχου της εφαρμογής του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. 

Με στόχο την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, τα μέλη της Αστυνομίας διενεργούν περιπολίες στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας, ιδιαίτερα στις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου, Ρηγαίνης και Τρικούπη, στις πλατείες Σολωμού και Ελευθερίας, καθώς και της περιμετρικής περιοχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE