ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Απείλησε να τον σκοτώσει για οικονομικές διαφορές- Ψάχνουν παντού τον 27χρονο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Απείλησε να τον σκοτώσει για οικονομικές διαφορές- Ψάχνουν παντού τον 27χρονο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εξακολουθεί να καταζητείται 27χρονος για υπόθεση εκβίασης και απειλών.

 Στη δημοσιότητα έδωσε ξανά η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 27χρονου ο οποίος δεν έχει ακόμα συλληφθεί.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του OMRANE TOURHZA, 27 ετών, από τη Γαλλία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εκβίασης, γραπτών απειλών για φόνο και απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή, που διαπράχθηκε μεταξύ τωνημερομηνιών 14 Απριλίου και 19 Μαΐου 2021, στη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος φέρεται να έχει απειλήσει να σκοτώσει πρώην συνάδελφο του, για μια χρηματική διαφορά ύψους 15.000 ευρώ που θεωρεί ο καταζητούμενος ότι του οφείλεται.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE