Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα όρια της Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας

Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα όρια της Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη 25 Μαΐου, 2021 και ώρα 09:20π.μ. εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα όρια της Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας Λευκωσίας, σε απόσταση 300 μέτρα από το κρατικό δάσος.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 09:45π.μ. αφού έκαψε 4 δεκάρια με αποκαλάμες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 11 άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα, τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα, καθώς και κάτοικοι της περιοχής με γεωργικούς ελκυστήρες.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE