Τραγικό θάνατο βρήκε 18χρονη καθώς έβγαζε μια selfie

Τραγικό θάνατο βρήκε 18χρονη καθώς έβγαζε μια selfie

Στην προσπάθεια της για να βγάλει μια φωτογραφία selfie έχασε την ζωή της η Anna Ursu.

Η 18χρονη Anna Ursu, από τη Ρουμανία, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Ιάσιο σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως έγινε γνωστό η έφηβη κοπέλα έπαθε ηλεκτροπληξία καθώς βρισκόταν στην οροφή σταθμευμένου τρένου προκειμένου να τραβήξει φωτογραφίες selfie.

Η νεαρή υπέστη σοβαρά εγκαύματα και έπειτα από μερικές ημέρες σε νοσοκομείο ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη (13/05/2015) υπέκυψε στο σοβαρό τραυματισμό της.

Η Anisia Iliescu, εκπρόσωπος του νοσοκομείου Αγ. Σπυρίδων, είπε ότι ήταν αδύνατο να σώσουν την κοπέλα: «Όλο το κορμί της έφερε εγκαύματα», είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.