Αβέρωφ: H διακυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχε τρία κοντέινερ να διαχειριστεί το 2011 και ανατίναξαν την Κύπρο

Αβέρωφ: H διακυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχε τρία κοντέινερ να διαχειριστεί το 2011 και ανατίναξαν την Κύπρο

Δήλωση Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ 

Είναι προκλητικό ν’ ακούω κάθε μέρα τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ν’ ανησυχεί για τη διχοτόμηση. Το ΔΗΚΟ του μακροχρόνιου, το ΔΗΚΟ των μόνιμων όχι, που πολύ όψιμα ελέω συμμαχίας με το ΑΚΕΛ, θυμήθηκε και την Ομοσπονδία.

Ακούω ταυτόχρονα τον Άντρο να ανησυχεί για την οικονομία. Θέλει να εφαρμόσει και πάλι οικονομικές πολιτικές της διακυβέρνησης Χριστόφια που χρεωκόπησαν τη χώρα. 

H διακυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχε τρία κοντέινερ να διαχειριστεί το 2011 και ανατίναξαν την Κύπρο. Απλώς να σκεφτεί ο κυπριακός λαός, αν η πανδημία συνέβαινε το 2011 με την οικονομία γονατισμένη, τι θα γινόταν στον τόπο μας.

Το δίλλημα είναι ξεκάθαρο. Ανεύθυνος λαϊκισμός ή σοβαρότητα; Να γυρίσουμε πίσω ή να πάμε μπροστά;

Δείτε εδώ το βίντεο: https://youtu.be/VlIXtwucVmI

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.

BEST OF TOTHEMAONLINE