Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος μαθημάτων ξένων γλωσσών για προσωπικό τουριστικών επιχειρήσεων

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος μαθημάτων ξένων γλωσσών για προσωπικό τουριστικών επιχειρήσεων

Με στόχο την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών, το Υφυπουργείο Τουρισμού διοργάνωσε και ολοκλήρωσε διαδικτυακά και ταχύρρυθμα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών, για το προσωπικό των τουριστικών επιχειρήσεων, από το Νοέμβριο 2020 μέχρι τον Απρίλιο 2021.

 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υφυπουργείου, προσφέρθηκε η ευκαιρία εκμάθησης ή βελτίωσης του επιπέδου γνώσης της ρωσικής, γερμανικής και γαλλικής γλώσσας, όπως και της ελληνικής για ξενόγλωσσους ενδιαφερόμενους. Η ύλη και ορολογία προσαρμόστηκε στις ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν το μέγιστο δυνατό όφελος.
 
Στη πρώτη φάση των προγραμμάτων που ολοκληρώθηκε επιτυχώς συμμετείχαν 220 περίπου άτομα, με τη δαπάνη για τη διοργάνωση να καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το Υφυπουργείο Τουρισμού.
 
Λόγω της μεγάλης επιτυχίας των προγραμμάτων, αλλά και λόγω των ενθαρρυντικών σχολίων από τους συμμετέχοντες, το Υφυπουργείο προγραμματίζει και νέο κύκλο μαθημάτων από τον ερχόμενο Νοέμβριο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE