Διαβάστε αυτούσια την επιστολή Ρίκκου Ερωτοκρίτου προς τους Εισαγγελείς

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή Ρίκκου Ερωτοκρίτου προς τους Εισαγγελείς

Να μείνουν μακριά από τις έρευνες που διεξάγει η Αστυνομία για τις υποθέσεις εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη ζητά από τους Εισαγγελείς ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Ρίκκος Ερωτοκρίτου.

Ο κύριος Ερωτοκρίτου στην επιστολή που απέστειλε σήμερα στους Εισαγγελείς αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είναι «εξαιρετικά αντινομικό να καλούνται από τον ίδιο τον Γενικό Εισαγγελέα  υπηρεσιακά υφιστάμενοι του, όπως μελετήσουν και να δώσουν ενδεχόμενες οδηγίες προς την Αστυνομία για διερεύνηση ποινικών αδικημάτων που αφορούν το ίδιο το πρόσωπο του Γενικού Εισαγγελέα και άλλων προσώπων που σχετίζονται μαζί του.»

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE