Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί μετά από μανιακή επίθεση από κρατούμενο στην Πάφο

Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί μετά από μανιακή επίθεση από κρατούμενο στην Πάφο

Κρατούμενος βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς στέλνοντας τους στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για κρατούμενο 32 ετών από την Αίγυπτο, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Πάφο χθες Σάββατο 22 Μαΐου, για μαχαιρόφορία και επίθεση με μαχαίρι εναντίον 40χρονου από την Συρία.

Ο 32χρονος κατά τη διάρκεια της βραδιάς ξεκίνησε να φωνάζει και να χτυπάει με τα χέρια και τα πόδια του στους τοίχους και τα κάγκελα του κελιού. Οι δύο αστυνομικοί έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει ανοίγοντας το κελί.

Τότε ο 32χρονος βγήκε εκτός ελέγχου και τους επιτέθηκε χτυπώντας τους σε διάφορα σημεία του σώματος τους.

Οι δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Σύμφωνα με τους ιατρούς ο ένας αστυνομικός φέρει εκδορές σε διάφορα σημεία και ο δεύτερος οίδημα στο ισχίο και βλάβη στον αγκώνα.

Ο 32χρονος Αιγύπτιος επανασυνελήφθη για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης σε αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE