LIVE: Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2021 - Όλες οι συμμετοχές

LIVE: Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2021 - Όλες οι συμμετοχές

Η καρδιά της Ευρώπης χτυπάει στο Ρότερνταμ και ο Duncan Laurence θα αποχωριστεί το βραβείο που κέρδισε πριν από 2 χρόνια στο Τελ Αβίβ.

Η Κύπρος μας εμφανίστηκε πρώτη στην σειρά, με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo, ενώ η Ελλάδα με την Stefania και το "Last Dance" στην 10η θέση.

Είκοσι έξι καλλιτέχνες διεκδικούν τη νίκη στον αποψινό Μεγάλο Τελικό, όπου θα ψηφίσει ο κόσμος και θα διαμορφώσει το 50% του αποτελέσματος. Το υπόλοιπο 50% διαμορφώθηκε χθες κατά τη διάρκεια της βραδινής πρόβας όπου ψήφισαν οι κριτικές επιτροπές των 39 χωρών που συμμετέχουν φέτος στη Eurovision 2021.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE