Διευθετήθηκαν πέραν των 7 χιλιάδων ραντεβού για άτομα ηλικίας 46-49 ετών

Διευθετήθηκαν πέραν των 7 χιλιάδων ραντεβού για άτομα ηλικίας 46-49 ετών

Διευθετήθηκαν συνολικά 7.015 ραντεβού για άτομα ηλικίας 46-49 ετών σήμερα Σάββατο 22 Μαϊου.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, από τα 11.220 ραντεβού για εμβολιασμό που είχαν δοθεί για τα άτομα ηλικίας 46-49, διευθετήθηκαν τα 7.015 μέχρι τις 5:30 σήμερα που έκλεισε η Πύλη Εμβολιασμού.

Υπενθυμίζουμαι ότι η Πύλη Εμβολιασμού για την Κυριακή 23 Μαϊου θα παραμείνει κλειστή και θα ανοίξει ξανά τη Δευτέρα το πρωί για την ηλικιακή ομάδα 43-45 ετών.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Υπουργείο η Πύλη Εμβολιασμού θα ανοίξει εντός Ιουνίου ειδικά για τα άτομα που φοιτούν σε Ακαδημαϊκά Ιδρύματα του εξωτερικού σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι φοιτητές να μην προγραμματίζουν ραντεβού εφόσον δεν θα μπορέσουν να το πραγματοποιήσουν λόγω απουσίας τους στο εξωτερικό, καθώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα επαναπρογραμματισμού.

Επιπλέον, συνεχίζεται η διαδικασία χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca σε δικαιούχους ηλικίας 20 ετών και άνω στα ιατρεία των Προσωπικών Ιατρών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE