ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άνδρας κινδύνεψε να πνιγεί στην Λεμεσό - Έσπασε το windsurfing του και τον παρέσυρε το ρεύμα

Άνδρας κινδύνεψε να πνιγεί στην Λεμεσό - Έσπασε το windsurfing του και τον παρέσυρε το ρεύμα

Σε ακόμα δύο επεισόδια ανταποκρίθηκαν οι Ναυαγοσωστες σήμερα Σάββατο 22 Μαϊου και εχθές Παρασκευή 20 Μαϊου το απόγευμα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μονάδας σήμερα η ώρα 14:00 περίπου στο ΛΕΜ 17 ( Ladys Mile), άντρας γύρω στα 35 ετών κινδύνεψε στη προσπάθεια του να φτάσει στη στεριά με το windsurfing του.

Λόγω θαλασσοταραχής το windsurfing έσπασε σε απόσταση 2 km από την στεριά, τo ρεύμα ωστόσο παρέσυρε στα βαθιά τον 35χρονο άνδρα.Ευτυχώς οι Ναυαγοσώστες της περιοχής αντιλήφθηκαν εγκαίρως τι συνέβη και με την χρήση του Jet ski τον μετέφεραν στη στεριά με ασφάλεια.

Στη δεύτερη περίπτωση εχθές η ώρα 17:00 στο ΛΕΜ 11 ( πλησίον Crown Plaza) κυνδυνεψε άντρας 30 ετών λόγω κούρασης και ενώ βρισκόταν στα βαθιά. Τον βοήθησαν οι Ναυαγοσώστες και εφόσον μεταφέρθηκε στη στεριά έγινε χορήγηση Οξυγόνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top