Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Δυσάρεστα είναι τα νέα που προκύπτουν από την Κρήτη για την 44χρονη που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, που παρουσίασε θρόμβωση, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ξεσπά η μητέρα της 44χρονης με θρόμβωση μετά το AstraZeneca: «Θέλω το παιδί μου πίσω»
Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η άτυχη γυναίκα είναι εγκεφαλικά νεκρή, καθώς η κλινική της εικόνα παρουσίασε νέα επιδείνωση. Ήδη οι θεράποντες γιατροί έχουν ενημερώσει την οικογένειά της.
Η 44χρονη είναι μητέρα τριών παιδιών.
Πηγή: newsbeast.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις