Η χοντράδα του Φοίβου στον Μουτσινά: «Από φωνή… μαλλί, ανύπαρκτα και τα δύο» - ΒΙΝΤΕΟ

Η χοντράδα του Φοίβου στον Μουτσινά: «Από φωνή… μαλλί, ανύπαρκτα και τα δύο» - ΒΙΝΤΕΟ

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο Φοίβος σήμερα στο «Καλό μεσημεράκι» και άφησε άναυδο τον Νίκο Μουτσινά.

Μετά από ένα τραγούδι του παρουσιαστή, ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός βγήκε στον αέρα της εκπομπής, όπου και σχολίασε, με χιούμορ φυσικά, τις φωνητικές ικανότητές του. 

«Από φωνή… μαλλί, ανύπαρκτα και τα δύο», είπε ο Φοίβος και ο Νίκος Μουτσινάς έβαλε τα γέλια. Εννοείται ότι ο Φοίβος έκανε πλάκα, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Δείτε όλα όσα είπε ο Φοίβος στο «Καλό μεσημεράκι»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE