Διοργάνωση Davis Cup Europe Group III στην Κύπρο 14 -20 Ιουνίου 2021, ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Διοργάνωση Davis Cup Europe Group III στην Κύπρο  14 -20 Ιουνίου 2021, ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF), έχει εγκρίνει το αίτημα της ΟΑΚ για τη διοργάνωση του Davis Cup Europe Group III στην Κύπρο.

Η Κύπρος θα φιλοξενήσει το Davis Cup Europe Group III στην Ακαδημία Τένις Ηροδότου στη Λάρνακα στο Μενεού μεταξύ 14-20 Ιουνίου. Τα κράτη που θα ανταγωνιστούν είναι η Γεωργία, η Ιρλανδία, η Ισλανδία, η Μάλτα, το Λουξεμβούργο, και το Μονακό καθώς το Λιχτενστάιν αποσύρθηκε από το διαγωνισμό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Οι χώρες που λαμβάνουν μέρος, θα χωριστούν σε δύο ομίλους. Οι δύο πρώτες χώρες από κάθε όμιλο, και η νικήτρια του αγώνα μεταξύ των χωρών που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση θα πάρουν εισιτήρια ανόδου για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Ομίλου II του 2022.

H ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο για το DAVIS CUP απαρτίζεται από τους Πέτρο

Χρυσοχό, Σέργη Κυρατζή, Μενέλαο Ευστάθιου και Ελευθέριο Νέο.

Κατά την  διεξαγωγή του Τουρνουά θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα και πρωτόκολλα κατά της πανδημίας Covid-19 όπως έχουν τεθεί από την Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης  και το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου. Η παρουσία θεατών η όχι στο Τουρνουά θα παρθεί σε εύθετο χρόνο.

Χορηγός επικοινωνίας ΡΙΚ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE