Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, το δυστύχημα συνέβη χθες βράδυ γύρω στις 21:30, στον 55ο δρόμο στη Λεμεσό, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 25χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος κάτοικος Λεμεσού.
Ο 25χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όπως διαπιστώθηκε, φέρει θλάση ύπατος και θλάση δεξιού νεφρού.
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.
Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις