Νέo PLAY3R5 για incredible στιγμές παιχνιδιού στο Nicosia Mall

Νέo PLAY3R5 για incredible στιγμές παιχνιδιού στο Nicosia Mall

Διασκέδαση και ψυχαγωγία στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, με παιγνίδια που θα τρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Ένα σύγχρονο Family Entertainment Centre συνολικού εμβαδού 1300 τ.μ., άνοιξε στο Nicosia Mall και υπόσχεται incredible στιγμές μέσα από παιχνίδια στόχων, οδήγησης, ταχύτητας, εικονικής πραγματικότητας και δεξιοτήτων και όχι μόνο!


Πρόκειται για το νέο PLAY3R5, ένα εντυπωσιακό χώρο με Arcade παιχνίδια, για τους λάτρεις του είδους, μέχρι την πιο σύγχρονη VR τεχνολογία, ιδανικό για μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας.


Το PLAY3R5 σας προσκαλεί να τρανταχτείτε ευχάριστα στις πίστες bumper cars, να «ψαρέψετε» δώρα στις δαγκάνες και να τρελάνετε τον αντίπαλό σας στα παιχνίδια air hockey! Και κάτι ακόμα. Καθώς παίζετε και διασκεδάζετε στο νέο PLAY3R5, μπορείτε να κερδίσετε tickets τα οποία εξαργυρώνονται με ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΩΡΑ! Συλλέξετε λοιπόν όσα περισσότερα tickets μπορείτε, φορτίστε με αυτά την VIP card που σας εκδίδουμε εντελώς δωρεάν, συλλέξτε πόντους και εξαργυρώστε τους με τα πιο WOW ΔΩΡΑ!


Το νέο PLAY3R5 υπόσχεται όχι μόνο incredible στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, αλλά και ασφάλεια, αφού γίνεται συνεχής απολύμανση και καθαρισμός των παιχνιδιών κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ στον χώρο έχουν τοποθετηθεί αυτόματες συσκευές προμήθειας αντισηπτικού υγρού.


Η μοναδική εμπειρία shopping και ψυχαγωγίας, που μόνο το αγαπημένο σας Nicosia Mall προσφέρει, γίνεται ακόμη πιο incredible με κάθε γωνιά των Arcade και τις στιγμές ατελείωτης διασκέδασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE