«Τράβα πόνο για ομορφιά» Τι υπέστη ο Νικόλας Ιωαννίδης λίγο πριν βγει στη σκηνή τoυ Mad Walk; (ΦΩΤΟ)

«Τράβα πόνο για ομορφιά» Τι υπέστη ο Νικόλας Ιωαννίδης λίγο πριν βγει στη σκηνή τoυ Mad Walk; (ΦΩΤΟ)

Στο βωμό της… λάμψης και της ομορφιάς, χρειάζεται να κάνουμε μεγάλες θυσίες! Κάποιες φορές η διαδικασία είναι επώδυνη και κάποιες άλλες απλά απολαυστική.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης, που τις τελευταίες μέρες υποφέρει με υψηλό πυρετό και λαμβάνει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, έπρεπε να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο, που τον περίμενε το βράδυ.

Πώς αλλιώς βέβαια θα μπορούσε να σταθεί στο πλάι της πανύψηλης καλλονής, με την οποία θα παρουσίαζε το Mad Walk 2015;

Έπρεπε λοιπόν να επανέλθει στα καλά του, να ξαναβρεί τη λάμψη και την τσαχπινιά του, έτσι λίγες ώρες πριν, επισκέφτηκε γνωστό ινστιτούτο για να κάνει την απαραίτητη κούρα ομορφιάς.

Και ιδού το αποτέλεσμα: Νικόλας Ιωαννίδης και Έβελυν Καζαντζόγλου, αστραφτεροί όσο καμία άλλη φορά, μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα στο glamorous, μουσικό event.

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.