ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Carrefour Κύπρου: «Μαζί Προσφέρουμε» στηρίζοντας έμπρακτα το φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα»

Carrefour Κύπρου: «Μαζί Προσφέρουμε» στηρίζοντας έμπρακτα  το φιλανθρωπικό  Ίδρυμα «Ελπίδα»

Η Carrefour Κύπρου, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι όταν η αγάπη μεγαλώνει, μεγαλώνει περισσότερο και η ελπίδα, προσέφερε το ποσό των €14.000 στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα», στηρίζοντας στην πράξη το σημαντικό έργο του.

Μεταδίδοντας το μήνυμα «Μαζί Προσφέρουμε», η Carrefour Κύπρου είχε προσκαλέσει πριν το Πάσχα τους καταναλωτές να συνδράμουν στην προσπάθειά της να βοηθήσει τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία. Συγκεκριμένα, από 10 Μαρτίου έως 11 Απριλίου, για κάθε αγορά από το τμήμα ρουχισμού, η Carrefour Κύπρου στήριζε την προσπάθεια των καταναλωτών διαθέτοντας  το 5% των εσόδων της για την ενίσχυση του Ιδρύματος.

Η παράδοση της επιταγής πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ιδρύματος «Ελπίδα», στις 12 Μαΐου 2015, παρουσία του Προέδρου του Ιδρύματος, Δρ. Λοΐζο Λοΐζου, της επίτιμης Προέδρου, κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, καθώς και εκπροσώπων της Carrefour Κύπρου, και φίλων του Ιδρύματος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι άνθρωποι της Carrefour Κύπρου μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά του ιδρύματος «Ελπίδα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top