Μπουρλά: Προ των πυλών νέα έκδοση του εμβολίου της Pfizer που θα αποθηκεύεται σε απλό καταψύκτη

Μπουρλά: Προ των πυλών νέα έκδοση του εμβολίου της Pfizer που θα αποθηκεύεται σε απλό καταψύκτη

Νέα βελτιωμένη έκδοση του εμβολίου κατά της Covid-19, η οποία θα μπορεί να αποθηκευθεί σε υψηλότερες θερμοκρασίες, προανήγγειλε o διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά.

Μιλώντας στο αμερικανικό Axios, ο Μπουρλά τόνισε πως το «νέο» εμβόλιο της Pfizer θα μπορεί να φυλαχτεί για μήνες στη θερμοκρασία ενός «κλασικού» καταψύκτη, αντί για τους -70 βαθμούς. «Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι είμαστε σε καλό δρόμο να το πετύχουμε», είπε ο κ. Μπουρλά.

«Όπως γνωρίζετε, τα εμβόλια τώρα αποθηκεύονται στους -70 βαθμούς, αλλά πλέον θα μπορούν να παραμείνουν σε απλή κατάψυξη για πάνω από ένα μήνα. Αυτό είναι μια σημαντική βελτίωση, η οποία παρέχει τρομερή ευελιξία για τους υγειονομικούς υπαλλήλους», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι μπορεί σύντομα να είναι διαθέσιμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE