Διαψεύδει πώληση της Κίπρις και εμπλοκή τουρκικής μαφίας στη διαφυγή του από το Λονδίνο, ο Ναδίρ

Διαψεύδει πώληση της Κίπρις και εμπλοκή τουρκικής μαφίας στη διαφυγή του από το Λονδίνο, ο Ναδίρ

Ο Ασίλ Ναδίρ διέψευσε τις πληροφορίες για πώληση της «Κίπρις» σε Τούρκο επιχειρηματία, σε συνομιλία με τον αρθρογράφο της εφημερίδας του ομίλου του, Χασάν Χάστουρερ.

 
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο αρθρογράφος αναφέρει στο σημερινό του άρθρο ότι είχε χθες τηλεφωνική συνομιλία μισής ώρας περίπου με τον Ναδίρ, ο οποίος αναφερόμενος στις εν λόγω πληροφορίες δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, είναι ψέμα».
 
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Φικρί Σαγλάρ, ο οποίος διετέλεσε μέλος της Επιτροπής της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης για το σκάνδαλο Σουσουρλούκ και στον ισχυρισμό του ότι η συμμορία Σουσουρλούκ πήρε 17,5 εκατομμύρια δολάρια για να φέρει τον Ναδίρ από τη Βρετανία στην Κύπρο, ο αρθρογράφος γράφει ότι ο Ασίλ Ναδίρ έφυγε από τη Βρετανία τον Μάιο του 1993, επειδή δεν εμπιστευόταν τη δικαιοσύνη και πίστευε ότι θα ετίθετο σε κίνδυνο η ζωή του.
 
«Εγκατέλειψε την Βρετανία με ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, με ένα σχέδιο οι πιθανότητες αποτυχίας του οποίου θα μπορούσε να λεχθεί ότι ήταν μηδέν. Μόνο ο δεύτερος γιος του, Σερχάν Ναδίρ γνώριζε ότι θα έφευγε. Κανένα ίδρυμα ή άτομο από την Τουρκία δεν υπήρχε μέσα στο σχέδιο», πρόσθεσε ο Χασάν Χάστουρερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE