ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ- ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου γεωργού

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ- ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου γεωργού

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το θανατηφορο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στο Λυθροδόντα την Τετάρτη 19/5.

Γύρω στις 11.20 το πρωί σήμερα, ενώ ο 84χρονος Ερωτόκριτος Αριστοδήμου, από τον Λυθροδόντα, οδηγούσε το γεωργικό του ελκυστήρα, επιστρέφοντας στην οικία του από εργασίες στα χωράφια, στην προσπάθειά του να σταθμεύσει το όχημά του στην αυλή της οικίας του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος, ενώ ο γεωργικός ελκυστήρας συνέχισε την πορεία του και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο χωράφι.

Από την πτώση, ο 84χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαπιστωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.