Τσαβούσογλου: Ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Ερντογάν

Τσαβούσογλου: Ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Ερντογάν

Η ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και το τουρκικό έθνος, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Σε ομιλία του στην τουρκική εθνοσυνέλευση ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι “δυστυχώς η αντίδραση της διεθνούς κοινότητας είναι ακόμη αδύναμη”. “Έγιναν εκκλήσεις και στις δυο πλευρές σαν να υπήρχε πόλεμος μεταξύ στρατού Ισραήλ και Παλαιστινίων στη Γάζα. Ορισμένοι θέτουν την ασφάλεια του Ισραήλ πάνω από όλα. Έκλεισαν τα μάτια τους στα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν στη Γάζα”, ανέφερε.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε ότι στο θέμα της Παλαιστίνης υπάρχει ένα κοινό κλίμα αλληλεγγύης στην Τουρκία. “Πρέπει να επιδείξουμε ευαισθησία για να το διατηρήσουμε”, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός, λέγοντας ότι “η ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Πρόεδρός μας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το τουρκικός έθνος”. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE