Πήγε να πιεί καφέ και έγινε εκατομμυριούχος – Μην διώχνεται τόσο εύκολα τους λαχειοπώληδες

Πήγε να πιεί καφέ και έγινε εκατομμυριούχος – Μην διώχνεται τόσο εύκολα τους λαχειοπώληδες

Ο υπερτυχερός του Λαϊκού Λαχείου, ο οποίος κερδίζει 3.000.000 ευρώ, εντοπίστηκε στη Λάρισα!

Το πρακτορείο του Γιάννη Αυγέρου επί της οδού Παπαναστασίου πούλησε το τυχερό δελτίο, το οποίο δόθηκε από πλανόδιο λαχειοπώλη.

Τα στοιχεία του τυχερού δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά τα σενάρια στην πόλη δίνουν και παίρνουν! Το επικρατέστερο είναι ότι ο άνθρωπος, ο οποίος δίνοντας περίπου 10 ευρώ κέρδισε μια περιουσία, βρισκόταν ανάμεσα στους θαμώνες των καφετεριών στα στέκια της Λάρισας, καθώς εκεί δόθηκαν τα περισσότερα λαχεία.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE