Μάρτυρας έδωσε 23χρονο στις Αρχές - Έκλεψε αυτοκίνητο ηλικιωμένης

Μάρτυρας έδωσε 23χρονο στις Αρχές - Έκλεψε αυτοκίνητο ηλικιωμένης

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 23χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 72χρονης, κλάπηκε μεταξύ των ημερομηνιών 8 και 9 Μαΐου 2021, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, όπου διαμένει η 72χρονη, στη Λεμεσό.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου, στη βάση της οποίας εξασφαλίστηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Χθες το μεσημέρι, ο 23χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, ενώ το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε χώρο, κοντά στην οικία του.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE