Απογοήτευση από ΣΥΚΑΔΕ για την επανέκδοση διαταγμάτων για το ωράριο καταστημάτων

Απογοήτευση από ΣΥΚΑΔΕ για την επανέκδοση διαταγμάτων για το ωράριο καταστημάτων

Έντονη απογοήτευση για την έκδοση νέου διατάγματος «που επαναφέρει τη φιλελευθεροποίηση των ωραρίων λειτουργίας των καταστημάτων, αφού η αυθαίρετη αυτή ενέργεια της Κυβέρνησης αγνοεί παντελώς τόσο τη Βουλή των Αντιπροσώπων, όσο και τις χιλιάδες φωνές και ανησυχίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», εκφράζει, σε ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος Καταστημάτων Διαρκούς Εξυπηρέτησης (ΣΥΚΑΔΕ).

Όσον αφορά την εξαγγελία της Κυβέρνησης για επιδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ο Πρόεδρος του ΣΥΚΑΔΕ Ανδρέας Θεοδούλου δηλώνει ότι «η κίνηση αυτή δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα». Η λύση, συνέχισε, είναι η δημιουργία των συνθηκών εκείνων όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να συνυπάρξουν στο πλαίσιο ενός υγιούς ανταγωνισμού.

«Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί», είπε ο κ. Θεοδούλου και πρόσθεσε ότι με την επανέκδοση των διαταγμάτων, η Κυβέρνηση εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα, που στόχο έχουν τη συγκέντρωση ολόκληρης της αγοράς στα χέρια τους, ακυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις διαβεβαιώσεις της περί στήριξης των μικρομεσαίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.