Απογοήτευση από ΣΥΚΑΔΕ για την επανέκδοση διαταγμάτων για το ωράριο καταστημάτων

Απογοήτευση από ΣΥΚΑΔΕ για την επανέκδοση διαταγμάτων για το ωράριο καταστημάτων

Έντονη απογοήτευση για την έκδοση νέου διατάγματος «που επαναφέρει τη φιλελευθεροποίηση των ωραρίων λειτουργίας των καταστημάτων, αφού η αυθαίρετη αυτή ενέργεια της Κυβέρνησης αγνοεί παντελώς τόσο τη Βουλή των Αντιπροσώπων, όσο και τις χιλιάδες φωνές και ανησυχίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», εκφράζει, σε ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος Καταστημάτων Διαρκούς Εξυπηρέτησης (ΣΥΚΑΔΕ).

Όσον αφορά την εξαγγελία της Κυβέρνησης για επιδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ο Πρόεδρος του ΣΥΚΑΔΕ Ανδρέας Θεοδούλου δηλώνει ότι «η κίνηση αυτή δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα». Η λύση, συνέχισε, είναι η δημιουργία των συνθηκών εκείνων όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να συνυπάρξουν στο πλαίσιο ενός υγιούς ανταγωνισμού.

«Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί», είπε ο κ. Θεοδούλου και πρόσθεσε ότι με την επανέκδοση των διαταγμάτων, η Κυβέρνηση εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα, που στόχο έχουν τη συγκέντρωση ολόκληρης της αγοράς στα χέρια τους, ακυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις διαβεβαιώσεις της περί στήριξης των μικρομεσαίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE