Στο Νοσοκομείο 61χρονη - Παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος

Στο Νοσοκομείο 61χρονη - Παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15:25 το απόγευμα της Δευτέρας (17/05), στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 25χρονος ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού, στην οδό Λουκή Αρκίτα, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να παρασύρει και να τραυματίσει πεζή ηλικίας 61 ετών, η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όπου μετέφερε και τους δυο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας τους, ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας έλαβε εξιτήριο μετά από πρώτες βοήθειες που του παρήχθησαν, ενώ η 61χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με κάταγμα σπονδύλου, σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE