ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα παρέσυρε ποδηλάτη- Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα παρέσυρε ποδηλάτη- Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 17/5 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 19:00 όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ποδηλάτη στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία για να διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος ενώ ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και δεν αποκλείεται να τύχει των πρώτων βοηθειών και να λάβει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE