Eurovision: Η εντυπωσιακή φόρμα της Στεφανίας με τα 250.000 κρύσταλλα Swarovski

Eurovision: Η εντυπωσιακή φόρμα της Στεφανίας με τα 250.000 κρύσταλλα Swarovski

Στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που ο τελικός θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Last Dance», μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού έχει κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

 

Η Στεφανία, που βρίσκεται ήδη στο Ρότερνταμ, ανέβηκε στη σκηνή για να κάνει τις πρόβες της φορώντας μια ολόσωμη κολλητή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ. 
 
Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.