Κλειστό για απολύμανση το γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

Κλειστό για απολύμανση το γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

Το Γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης,  ανακοίνωσε ότι το Γραφείο θα παραμείνει κλειστό από τις 02:00μμ σήμερα 17/05/2021 και μέχρι αύριο Τρίτη 18/05/2021, για σκοπούς προληπτικής απολύμανσης, μέσα στα πλαίσια της λήψης μέτρων προστασίας των εργαζομένων και των πολιτών που επισκέπτονται τα Γραφεία του Φορέα.

 
Διευκρινίζεται ότι κατά τη διάρκεια των ωρών που το Γραφείο θα παραμείνει κλειστό, οι εργαζόμενοι θα ανταποκρίνονται σε όλες τις κλήσεις των δανειοληπτών – καταναλωτών, στα τηλέφωνα 22848900 και 22848919, όπως γίνεται μέχρι σήμερα, και επομένως οι πολίτες θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικά.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE