Τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού στη Βουλή – Κλειστή για απολύμανση

Τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού στη Βουλή – Κλειστή για απολύμανση

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα το κτήριο της Βουλής λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline κατά την διενέργεια ελέγχου rapid test σήμερα στη Βουλή εντοπίστηκαν τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα εκκενώθηκε το κτήριο για απολύμανση και τα θετικά περιστατικά αυτοπεριορίστηκαν.


Το προσωπικό για το υπόλοιπο της μέρα θα εργάζεται από το σπίτι με τηλεργασία ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών.


Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για άτομα που εργάζονται στο κυρίως κτήριο της Βουλής και όχι στο Συνεδρικό κέντρο Φιλοξενία. Η έκτακτη Ολομέλεια εν μέσω προεκλογικής στις 20 Μαΐου θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE