Τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού στη Βουλή – Κλειστή για απολύμανση

Τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού στη Βουλή – Κλειστή για απολύμανση

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα το κτήριο της Βουλής λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline κατά την διενέργεια ελέγχου rapid test σήμερα στη Βουλή εντοπίστηκαν τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα εκκενώθηκε το κτήριο για απολύμανση και τα θετικά περιστατικά αυτοπεριορίστηκαν.


Το προσωπικό για το υπόλοιπο της μέρα θα εργάζεται από το σπίτι με τηλεργασία ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών.


Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για άτομα που εργάζονται στο κυρίως κτήριο της Βουλής και όχι στο Συνεδρικό κέντρο Φιλοξενία. Η έκτακτη Ολομέλεια εν μέσω προεκλογικής στις 20 Μαΐου θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE