Τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού στη Βουλή – Κλειστή για απολύμανση

Τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού στη Βουλή – Κλειστή για απολύμανση

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα το κτήριο της Βουλής λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline κατά την διενέργεια ελέγχου rapid test σήμερα στη Βουλή εντοπίστηκαν τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα εκκενώθηκε το κτήριο για απολύμανση και τα θετικά περιστατικά αυτοπεριορίστηκαν.


Το προσωπικό για το υπόλοιπο της μέρα θα εργάζεται από το σπίτι με τηλεργασία ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών.


Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για άτομα που εργάζονται στο κυρίως κτήριο της Βουλής και όχι στο Συνεδρικό κέντρο Φιλοξενία. Η έκτακτη Ολομέλεια εν μέσω προεκλογικής στις 20 Μαΐου θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.