Eurovision 2021: Εκτόξευση της Κύπρου στα στοιχήματα, αλλαγή για την πρώτη θέση στον διαγωνισμό

Eurovision 2021: Εκτόξευση της Κύπρου στα στοιχήματα, αλλαγή για την πρώτη θέση στον διαγωνισμό

Η εβδομάδα γα την Eurovision 2021 έχει ξεκινήσει δυναμικά κι οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν πάρει φωτιά για το ποια χώρα θα κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό, που διεξάγεται στο Ρότερνταμ.

Μετά και την ολοκλήρωση των δεύτερων προβών έχουμε πολλές ανακατατάξεις όχι μόνο στην πρώτη δεκάδα αλλά και πέρα από αυτήν, καθώς κάποιες αποστολές εντυπωσίασαν με την σκηνικό τους αποτέλεσμα ενώ άλλες κατέρρευσαν κι έχασαν την δυναμική που είχαν. Φυσικά στο Ρότερνταμ βρίσκονται τόσο η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Ελλάδα, όσο κι η Έλενα Τσαγκρινού για την Κύπρο, που διεκδικούν μία θέση στον τελικό του διαγωνισμού.

Διαβάστε την συνέχεια στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE