Ερντογάν σε Ρουχανί: Η διεθνής κοινότητα να δώσει γερό μάθημα στο Ισραήλ

Ερντογάν σε Ρουχανί: Η διεθνής κοινότητα να δώσει γερό μάθημα στο Ισραήλ

Η διεθνής κοινότητα πρέπει να δώσει ένα γερό μάθημα στο Ισραήλ, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Ιρανό ομόλογό του Χασάν Ρουχανί.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, κατά την τηλεφωνική συνομιλία συζητήθηκαν οι επιθέσεις του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και οι διμερείς σχέσεις Τουρκίας-Ιράν. Ο Ταγίπ  Ερντογάν εξέφρασε και πάλι την έντονη αντίδρασή του ενάντια στις επιθέσεις και τις διώξεις που πραγματοποιεί το Ισραήλ στην Παλαιστίνη λέγοντας ότι θα συνεχίσει να το κάνει τον πιο σκληρό τρόπο.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι “η διεθνής κοινότητα πρέπει να δώσει στο Ισραήλ ένα γερό μάθημα προκειμένου να σταματήσουν αυτές οι απερίσκεπτες επιθέσεις”, προσθέτοντας ότι “ο ισλαμικός κόσμος πρέπει να βρίσκεται σε ενότητα λόγου και δράσης στο θέμα αυτό”.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE