Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού σήμερα για τα άτομα ηλικίας 18-21

Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού σήμερα για τα άτομα ηλικίας 18-21

Για τα άτομα ηλικίας 18-21 άνοιξε σήμερα στις 7.30 το πρωί και θα παραμείνει μέχρι αύριο Τρίτη, 18 Μαΐου στις 5.30 το απόγευμα η Πύλη Εμβολιασμού.

 
Τα ραντεβού θα διεκπεραιώνονται στα Εμβολιαστικά Κέντρα που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες με τα διαθέσιμα εμβόλια.
 
Το Υπουργείο Υγείας είχε ανακοινώσει ότι έχοντας πετύχει τους αρχικούς σχεδιασμούς για διευθέτηση ραντεβού και εμβολιασμό των ατόμων ηλικίας 45 ετών και άνω μέχρι τις αρχές Μαΐου, αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία παραχώρησης τουλάχιστον μια φορά της δυνατότητας για διευθέτηση ραντεβού για τα άτομα 18 ετών και άνω.
 
Μέχρι και τις 13 Μαΐου, εμβολιάστηκε με την 1η δόση του εμβολίου το 42,5% (314.163 άτομα) και ποσοστό 13,3%του πληθυσμού (98.605 άτομα) έχει ολοκληρώσει το εμβολιαστικό του σχήμα. Μέχρι την Πέμπτη έγιναν συνολικά 412.768 εμβολιασμοί, χορηγούνται δηλαδή 46.9 δόσεις ανά 100 κατοίκους, κάτι που κατατάσσει την Κύπρο στην 3η θέση ανάμεσα στα κράτη μέλη της ΕΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.