Εντοπίστηκαν 38 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 38 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Τριάντα οκτώ νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας», το τελευταίο 24ωρο έγιναν 7443 διαγνωστικά τεστ μέσα από τα οποία εντοπίστηκαν 38 νέα θετικά κρούσματα.
 
Τα τρία είναι εισαγόμενα, 4 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 31 είναι εγχώριες μολύνσεις. Από τα περιστατικά που εντοπίστηκαν στην κοινότητα, τα 19 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 3 στην Αμμόχωστο και τα 9 στην Κερύνεια.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού ανέρχεται σε 6902.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE