Ελλάδα: Συνελήφθη γυναίκα που πέταξε γιαγιά σε ρέμα δίπλα στο νεκροταφείο

Ελλάδα: Συνελήφθη γυναίκα που πέταξε γιαγιά σε ρέμα δίπλα στο νεκροταφείο

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της κοινότητας Σταυρός στη Λαμία, μετά τα όσα έγιναν δίπλα στο νεκροταφείο του χωριού το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport όλα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος του χωριού πήγε μαζί με το γιο του να ανάψει το καντήλι συγγενικού του προσώπου στο νεκροταφείο της κοινότητας.

Το παιδί άκουσε μια φωνή να καλεί σε βοήθεια και ενημέρωσε τον πατέρα του. Όταν πλησίασαν στην άκρη του δρόμου δίπλα στο κοιμητήριο είδαν πεσμένη στη ρεματιά την 84χρονη μέσα στα αίματα να καλεί σε βοήθεια.

Αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια την Πυροσβεστική και την αστυνομία, γιατί η γιαγιά ήταν αρκετά μακριά από το δρόμο πεσμένη στο ρέμα και χρειάζονταν να στηθεί επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.