Νεκρός ο οδηγός που έπεσε σε χαράδρα 15 μέτρων - Καταπλακώθηκε από το όχημά του

Νεκρός ο οδηγός που έπεσε σε χαράδρα 15 μέτρων - Καταπλακώθηκε από το όχημά του

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στις 9 το πρωί της Κυριακής (16/5), στον δρόμο Μανδριών – Κοιλανίου στη Λεμεσό.

Νέο θύμα ο 69χρονος, Ανδρέας Αυγουστή από τη Λεμεσό, ο οποίος καταπλακώθηκε από το όχημα του και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο άτυχος άνδρας ο οποίος επέβαινε σε όχημα με τη σύζυγό του, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και κατέληξε σε γκρεμό 15 μέτρων.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή του μοιραίου θανατηφόρου, ο υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ανέφερε, «από την πτώση ο 69χρονος που δεν ήταν δεμένος με τη ζώνη ασφαλείας του καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Η 68χρονη σύζυγος και συνεπιβάτιδα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη. Η ζώνη σώζει ζωές και καλώ τους οδηγούς εκτός που το να τηρούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, προτού εκκινήσουν τη μηχανή του οχήματός τους να βάζουν τη ζώνη ασφαλείας. Η ζώνη προστατεύει ζωές. Το είπαμε πάρα πολλές φορές ως Αστυνομία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE