Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού για τις ηλικίες 55-60 - Αυξημένο το ενδιαφέρον από τους πολίτες

Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού για τις ηλικίες 55-60 - Αυξημένο το ενδιαφέρον από τους πολίτες

Με στόχο την εμβολιαστική θωράκιση του μεγαλύτερου κατά το δυνατό ποσοστού του πληθυσμού, συνεχίζεται εντατικά η υλοποίηση του Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού κατά της COVID-19.

Η Πύλη Εμβολιασμού άνοιξε σήμερα Κυριακή, 16 Μαΐου, από τις 7:30 το πρωί και θα μείνει ανοικτή μέχρι τις 5:30 το απόγευμα για τις ηλικίες 55-60 ετών. Εμβολιασμοί θα διενεργούνται με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια στα Εμβολιαστικά Κέντρα που λειτουργούν παγκύπρια.

Επιπλέον, συνεχίζεται η διαδικασία χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca σε δικαιούχους ηλικίας 20 ετών και άνω στα ιατρεία των Προσωπικών Ιατρών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Δευτέρα η Πύλη Εμβολιασμού θα ανοίξει για τα άτομα ηλικίας 18-21 ετών, από τις 7:30 το πρωί μέχρι την Τρίτη η ώρα 5:30 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι η Πύλη Εμβολιασμού θα ανοίξει εντός Ιουνίου ειδικά για τα άτομα που φοιτούν σε Ακαδημαϊκά Ιδρύματα του εξωτερικού σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Νέες αναταράξεις προκαλούνται στο κίνημα Άλμα, καθώς ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους, που υπήρξε από τα πρόσωπα του αρχικού πάνελ παρουσίασης του κινήματος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας δριμεία κριτική προς τον τέως Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και τους συνεργάτες του.

BEST OF TOTHEMAONLINE