Καμπάνα σε 45χρονο που μετέφερε πετρέλαιο παράνομα από τα κατεχόμενα

Καμπάνα σε 45χρονο που μετέφερε πετρέλαιο παράνομα από τα κατεχόμενα

Γύρω στις 6 χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που έγινε σε κτηνοτροφική περιοχή της επαρχία Λευκωσίας, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας ανέκοψαν πρόσωπο ηλικίας 45 ετών, το οποίο μετέφερε πετρέλαιο, με ρυμουλκούμενο βυτιοφόρο προς τις ελεύθερες περιοχές.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν μαζί με μέλη του Αρχιτελωνείου, διαπιστώθηκε ότι το πετρέλαιο, ποσότητας ενάμιση περίπου τόνου, εισήχθη παράνομα και ως εκ τούτου κατασχέθηκε από τα μέλη του Αρχιτελωνείου, τα οποία ανέλαβαν και τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την έκδοση προστίμου ύψους 3.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.