Το πιο βρώμικο ξενοδοχείο του κόσμου έχει το καλύτερο marketing

Το πιο βρώμικο ξενοδοχείο του κόσμου έχει το καλύτερο marketing

Αν θέλεις να δοκιμάσεις τα όρια σου στο κομμάτι της διαμονής, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το ξενοδοχείο Hans Brinker Budget Hotel, που είναι απλώς απαίσιο.

Το ίδιο το ξενοδοχείο μάλιστα χρησιμοποιεί το σλόγκαν «δεν μπορεί να γίνει χειρότερο, αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τα καταφέρουμε», παραδεχόμενο ότι το να κοιμηθείς σε υπνόσακο στον δρόμο είναι ακραία καλύτερο.

Το προσωπικό κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα για τους πελάτες και όπως λένε χαίρονται όταν ακούν παράπονα.

Το εν λόγω ξενοδοχείο δεν έχει ασανσέρ, οπότε σε όποιον όροφο και αν μένει ο επισκέπτης θα ανεβαίνει με τα πόδια. Επιπλέον το κατάλυμα αυτοαποκαλείται και οικολογικό, καθώς δεν καταναλώνει υπερβολική ενέργεια, λόγω των υπηρεσιών που δεν παρέχει. Στο ίδιο του το διαφημιστικό μάλιστα, το ξενοδοχείο αναφέρει ότι είναι το χειρότερο και το πιο βρώμικο σε όλον τον πλανήτη, ενώ βρίσκεται σε έναν πολύ δημοφιλή ευρωπαϊκό προορισμό.

Στο Hans Brinker Budget Hotel η σουίτα αποτελείται από κουκέτες που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και άτομα, δεν υπάρχει τηλεόραση, τηλέφωνο, ούτε μίνι μπαρ, γιατί έτσι θα σωθεί ο πλανήτης. Δεν υπάρχει ούτε κλιματισμός, ούτε φωτισμός, υπάρχουν όμως παράθυρα αν ο επισκέπτης θέλει να δροσιστεί.

Στις τουαλέτες δε, δεν υπάρχει χαρτί και το ντουζ τρέχει μόνο παγωμένο νερό και αυτό με το σταγονόμετρο. Αν κάποιος κάνει μπάνιο εκεί, μπορεί να παρατήσει την πετσέτα του στο μπάνιο, η οποία δε θα πλυθεί ποτέ. Αν πάλι ο επισκέπτης δεν έχει πετσέτα, μπορεί να σκουπιστεί με την κουρτίνα του μπάνιου. Όσο για σύνδεση στο ίντερνετ, υπάρχει κωδικός για την κλεμμένη σύνδεση του γείτονα, ενώ τα 127 δωμάτι του ξενοδοχείου δεν καθαρίζονται από την μια καμαριέρα που δουλεύει εκεί.

Σύμφωνα με το Hans Brinker Budget Hotel, το ανοσοποιητικό μας σύστημα βρίσκεται σε κίνδυνο και για αυτό πρέπει να ερχόμαστε σε επαφή με την βρωμιά ώστε να αποκτήσουμε αντισώματα στα βακτήρια. Μια νυχτά εκεί σύμφωνα με το διαφημιστικό το, μπορεί να ενισχύσει φυσικά το ανοσοποιητικό και να μας κάνει άτρωτους στα μικρόβια.

Αν ο επισκέπτης θελήσει να πιει ποτό στο μπαρ του ξενοδοχείου, τότα θα πιει ένα φιλικό στο περιβάλλον ποτό που έχει προκύψει από το στύψιμο της πετσέτας με την οποία ο μπάρμαν σκούπισε ό,τι έσταξε στο μπαρ. Σπα και γυμναστήριο υπάρχουν, απλά είναι εντελώς άδεια και για φαγηρό, οι πελάτες μπορούν να φάνε την σπεσιαλιτέ του καταλύματος που είναι ομελέτα με τσόφλια.

Κατεστραμμένα πιρούνια, σπασμένες κούπες και καρέκλες χωρίς πόδια συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά του χειρότερου ξενοδοχείου στον κόσμο. Παρόλα αυτά η ειλικρίνεια των ιδιοκτητών, εκτιμάται από τον κόσμο που πάει για να ζήσει αυτή την εμπειρία.

Αν σας ενδιαφέρει, το κόστος διαμονής σε ένα από τα δωμάτια του βρωμερού ξενοδοχείου κυμαίνεται από 22-53 δολάρια το βράδυ ανάλογα με το δωμάτιο.

Οι ιδιοκτήτες προειδοποιούν «Όσοι επιθυμούν να μείνουν στο Hans Brinker Budget Hotel, το κάνουν με δική τους ευθύνη. Δεν ευθύνεται το ξενοδοχείο για τυχόν τροφική δηλητηρίαση, ψυχικές βλάβες, ασθένειες, απώλεια άκρων, και ασθένειες που εμφανίστηκαν τον 18ο αιώνα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE