ΔΙΕΘΝΗ

Μη αντικειμενική η έκθεση ΗΠΑ για θρησκευτική ελευθερία, υποστηρίζει η Τουρκία

Μη αντικειμενική η έκθεση ΗΠΑ για θρησκευτική ελευθερία, υποστηρίζει η Τουρκία

Μη αντικειμενική είναι η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρντμεντ για τη θρησκευτική ελευθερία στην Τουρκία, υποστηρίζει το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών.


Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι το κεφάλαιο της “Έκθεσης Διεθνούς Ελευθερίας” του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ σχετικά με την Τουρκία “δεν έχει γραφτεί με αντικειμενική προσέγγιση” και πως “στην Τουρκία υπήρχε πάντα μια κοινωνική δομή όπου άτομα και διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις ζούσαν σε ειρήνη και αρμονία”. 

“Η χώρα μας λαμβάνει μέτρα, όχι με λόγια αλλά με πράξεις προκειμένου να προωθήσει την ελευθερία της θρησκείας και λατρείας όλων των πολιτών μας", υποστηρίζεται.

"Στην πραγματικότητα, στο Σχέδιο Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το οποίο κοινοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου 2021, συμπεριλήφθηκαν στόχοι και δραστηριότητες που αποσκοπούν στην προστασία της ελευθερίας της θρησκείας και της συνείδησης και στη διασφάλιση των δραστηριοτήτων των εκπροσώπων και των ιδρυμάτων της κοινότητας. Η βούληση της χώρας μας να προστατεύσει τη θρησκευτική ελευθερία και τη λατρεία όλων των πολιτών μας είναι πλήρης και θα συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα και από δω και στο εξής”, αναφέρει, τέλος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top