Φωτιά σε 6 οχήματα: Ήθελαν να κάψουν το ένα και επεκτάθηκε στα υπόλοιπα – Τι έδειξαν οι έρευνες

Φωτιά σε 6 οχήματα: Ήθελαν να κάψουν το ένα και επεκτάθηκε στα υπόλοιπα – Τι έδειξαν οι έρευνες

Επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα πέντε από το έξι αυτοκίνητα, η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Μιλώντας στο ThemaOnline, o εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου δήλωσε πως, τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός χαμηλής ισχύος, ο οποίος τοποθετήθηκε σε ένα από τα έξι αυτοκίνητα και επεκτάθηκε στα υπόλοιπα πέντε.

Θυμίζουμε ότι η ώρα 1:55 τα ξημερώματα στο χωριό Φρέναρος έξι οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε παρακείμενο οικόπεδο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη τους κάηκαν από πυρκαγιά.

Τριάντα λεπτά αργότερα, η ώρα 2:25 τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφεραν να κατασβήσουν την πυρκαγιά η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στα οχήματα.

Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν δυο στελεχωμένα οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE