Φουρλάς - Καρούσος: Πήγαν μαζί για κατάδυση σε περιοχή της Λεμεσού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φουρλάς - Καρούσος: Πήγαν μαζί για κατάδυση σε περιοχή της Λεμεσού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λουκάς Φουρλάς και ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος βρέθηκαν στο σημείο των ερειπίων του αρχαίου λιμανιού της Αμαθούντας, στη Λεμεσό για να καταδυθούν.

Σε ανάρτηση του ο Λουκάς Φουρλάς αναφέρει: «Με τον φίλο υπουργό Γιάννη Καρούσο καταδυθηκαμε σημερα στο αρχαιο λιμανι Αμαθουντας στη Λεμεσο. Ο πλούτος που κρυβει ο κυπριακός βυθός μπορει και πρεπει να αξιοποιηθεί , ωστε να αποτελει πόλο έλξης για γαλάζιο καταδυτικο τουρισμό. Η προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού αποτελεί μέρος της δέσμευσης της ΕΕ για τη δημιουργία βιώσιμης οικονομίας μέσω της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας μέσω της χρηματοδότησης καινοτόμων έργων. Ακόμα,η δέσμευση της για την προστασία των θαλάσσιων περιοχών είναι πιο ζωτικής σημασίας από ποτέ.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE